Ååå! Hellemin for en fin helg! Tipper dere også har storkost dere med vårstemningen? Det var Maximus sin første visit til meg i Stavanger og solen stod HØYT på himmelen. Alt var så perfekt. På de 3 dagene fikk vi hengt med søsteren min og familien i to dager,  vi gikk på museum, på lekebutikken, flere nydelig turer og mye spill og morro. Og det at Maximus har fått seg en ny kompis – han har vært i h*i*m*m*e*l*e*n. Jeg er ikke vandt med hund, og ikke han heller, men dette skjønne nurket her har vi forrelsket oss helt i. De har gjort en god jobb de eierene her, for å si det mildt. Så lydig, så orginal og så farlig sjarmerende.  Maximus har jo ikke småsøsken, så det å høre han snakke litt sånn «baby-språk» til vofsen – smeltet mammahjertet mitt ihverfall. Kunne ikke gått bedre!

Jeg er i Stavanger denne uken også da det er siste innspurt før lansering – så jeg har en billion ting å ordne. Snakker med dere etterhvert. *Muuuha!*