I Boost & Beauty Norge blir jeg booket til å gjøre mye forskjellig – Både for privatpersoner og bedrifter. Alt handler om å BOOSTE opp å få frem IT – faktoren. Bildene fra det siste oppdraget er nå klare til å pryde sosial media for FRATI Men`s wear som åpner i spektakulære lokaler førstkommende torsdag. Vi leverer en totalpakke som gir kunden det vi mener er riktig modell til å passe inn i konseptet, styling, fotograf, location og design. Her er noen av bildene:

konseptutvikler Lene Tønnessen Modell: Dag Rune Eilertsen Styling Lene Tønnessen  Foto og redigering: Lene Tønnessen for Boost & Beauty Norge

www.boostandbeauty.no

Jeg syns det er fantastisk gøy å la mine kreative sider få løpe løpsk og få utnyttet det jeg har jobbet med i så mange år. Jeg mener jo så klart selv at det er ekstremt gunstig å hyre inn meg til denne type jobber. En potet som tar seg av alt. Konseptutvikling, makeup, styling, foto, redigering, sosial media og listen fortsetter. Ja tilogmed hvordan modellen skal «pose» vet jeg etter så mange år som blogger og modell selv.  Og jeg er perfeksjonist så det holder! Haha! Stakkars Dag Rune her – han fikk brynt seg på » – Husk knekken i knærne! Smil KUN med øynene nå! Hold der – ja akkurat der ja,  men snu hodet 17 grader til venstre!!» Hoho – men han   er dritflink og passet perfekt til jobben, skal sies. De beste modellene henter jeg så klart fra Haugalandet og ned her til Stavanger 😉

Husk å få med dere åpningen til denne kunden! De kjører en helt syk åpning med 50 % avslag på HELE butikken på åpningsdagen. Dørene åpner klokken 07:00. ENJOY! 

Når jeg kommer hjem fra Amsterdam ( reiser på festival i morgen!) har jeg møte med en bedrift som ønsker å tilby de ansatte personlig shopper for å få call på jobbgarderoben. Så genialt, ikke sant? Hvordan kle seg riktig på jobb er meget meget viktig, nemlig. Om du jobber som sykepleier har du kanskje hørt at den knalske leppestiften bør vente hjemme? Og om du jobber på kontor har de ofte egne dresskoder – som ikke alle finner like lett. Spennende greier! Jeg har ihvertfall en drøss av tips å komme med 😀

Trenger bedriften din eller dine ansatte en BOOST? Kontakt oss på post@boostandbeauty.no