Hei fine fine, påskeglade mennesker. For første gang siden sist mandag logget jeg meg på bloggen her jeg nå sitter. Jeg måtte tenke noen sekunder før jeg kom på passordet – feilet faktisk en gang også, så det er jo helt greit. Jommen er livet forrandret!

Men utvilsomt til det bedre. Jeg sitter her i Haugesund og har bypåske. For første gang siden jeg var bittebtteliten, så er jeg altså ikke på fjellet. Farmoren til Maximus ble nemlig 60 år i går ( happy b-day til hans store heltinne!) så da er Steinar og mini på Visnes og har stor bursdagsfeiring i et par dager. Jeg fikk tilbudet av snilleste vennene mine om å dra opp til Hovden, men akkurat i år – mtp at jeg farter så mye frem og tilbake til Stvgr,  så følte jeg for å bare være hjemme. Hjemme – møkkas alene.

Jeg sitter altså her i sofaen i skrivende stund iført onepiecen som snart smuldrer opp. For et SCOOP jeg anskaffet meg i høst. Men ja, onepiece, teppe, tente lys, sjokolade og spansk såpeserie (Velvet på netflix) – og det før kl 12!  —> Altså, dette er jo selve livet. LIVET, sier jeg! Fy fatosen så deilig! Har hatt meg en joggetur før frokost, men forutenom det –  som jeg har latet meg. Bare det å gjøre NADA — Mohohohohoho, jeg ler nesten sånn hysterisk for meg selv, for dette her, det føles bare så utrolig riktig. Det å ikke være på jobb 24 / . Et virkelig rett valg for denne 35 år gamle kroppen. Og om jeg skal ut på byn siden Maximus er borte og jeg er i min beste alder? Hell no! Kunne ikke falt meg inn. Skal traske rundt her jeg iført ansiktsmaske og mekke meg hjemmelaga pizza til kveldskosen. Ikke planer om å ha på meg hverken BH eller mascara. Faktisk ikke planer om å forlate huset i det hele tatt. #husmorferie.

Til uken så har jeg klienter hver dag, og så bærer turen utenlands til helgen. Jeg gleder meg sånn at jeg jeg blir blank på øynene bare jeg tenker på det. Jeg skal si hei derfra! I promise 😉 Kommer kanskje noe før også – jeg vet ikke. Og det er det som er så deilig. Nå blogger jeg kun når jeg føler for det. Og da kan dere vite at når jeg først legger ut noe, så koser jeg meg skikkelig med det. Ingen stress –  bare meg, macen og all verden av tid. Godt for meg – godt for de rundt meg