God morgen, dere! Her er jeg – med feber. Typisk! Det har vi jo aldri tid til, men «alle» ligger jo strøkne nå, så jeg kan ikke syns synd på meg selv heller. Jeg er på officen i Stavanger og skal bestille vindusdekor i skrivende stund. Det blir gudd! Kan fremdeles ikke TRO jeg er her. Er små-kaos her enda som dere ser,  men det kommer seg.

Jeg blir travel i dag igjen, men tenkte bare å si at den hudbehandlingen ( den med blodet dere så på bloggen for litt siden og den dere så på snap for et par dager siden, er helt insaaaaaane! Beste jeg noensinne har prøvd. No filter needed no more! Blir sjokkert når jeg tar bilder og ikke trenger 30 forsøk for å få et bra et. Det er en needling behandling jeg får av Silkehud. Koster 3500 – men seriøst worth every penny! Da håper jeg dere har en fin fin lillelørdag så snakkes vi snart.