Hei igjen! Blogg to dager på rad – det begynner å bli en stund siden det skjedde! Men etter innlegget i går – og enda flere bookinger (JEI!) så tenkte jeg å vise hvor jeg holder til slik at det er enklere for dere å finne frem. Som dere vet har jeg hatt Silkehud som kunde da jeg var blogger i lang tid. Da jeg bestemte meg for å åpne i Stavanger falt det seg helt naturlig å finne noe i nærheten av den gode samarbeidspartneren min. Og hva passet ikke bedre enn å bli nærmeste nabo? Så glad jeg ble da det kontoret ble ledig!!! Så jeg holder altså til i populære Lervig Brygge like ved Stavanger Sentrum. Her har jeg godt selskap i jentene som jobber i Silkehud og kundene mine har kort vei inn til bryn og hudbehandlinger av de som trenger det. Jeg samarbeider også med frisører, kosmetiske sykepleiere og listen fortsetter. Alt for å kunne veilede dere og sende dere til salonger jeg kan gå 100 % gode for.

Jeg bruker jo så klart Ingvild til Hudpleier fremdeles og var der her om dagen. Temmlig greit å gå 2 meter for å freshe meg opp! Jeg tok skinpen denne gang. Den er jeg veldig glad i! Og siden det er kampanje nå så benyttet jeg meg av det. Du får maske etterpå også og det er SYKT digg. Avkjølende så da er det bare å lagge tilbake på jobb like etterpå. Ord. prisen er 1895 ,- og nå i mai får du den for 1295 ,-  Awesome! Kan booke time til denne HER

Skinpen er en målrettet behandling av ansiktsrynker og til behandling av akne- arr.

Da er det bare å svippe innom oss altså! Hos meg må du booke tid på boostandbeauty.no  da jeg ofte er ute i felten med kunder. Som nå f.eks. Nå i dag følger jeg en kunde til frisøren og sier hva som skal gjøres og etterpå skal vi på shopping. Virkelig ELSKER min nye hverdag! 😀