Johuuuu dere :D

 

 

 

Slik ser altså da jeg ut i dag. Måtte pynte oss opp da vi skulle på vinsmaking rundt lunsjtider i dag. Dessverre for min del… så drakk jo jeg så inni hampen mye vin i natt, at bare TANKEN på vin i dag gjorde meg døds dårlig. Men med godt mot kjempet jeg i meg første munnen, og som gammel vane gikk det da ned et par glass på rappen. Kanonflott plass vi var på. I den vinkjelleren  hadde de 60.000 (!!!!) flasker liggende. Himmel og Kanari!!  Det er mye bobler det hohohohoho!

 

Utrolig gøy å være sammen med så mye familie og venner på en og samme ferie!  En opplevelse man husker for livet <3

Kjendis!  Silje fra Barne tv!

Kjendis! Jasmin fra Boretslaget!

Broremann Even og min bonussøster Synnøve

Go`gjengen Tove M, Bjørn A og DJ Viv

Uten tvil Sveriges herligste dame. Maria Rydell. Vi ble kjent da jeg bodde i Stavanger. Carola 2. Nydelig!

Babe 1 Emilie, Babe 2 Synnøve og princess Lene

Turtelduene

 

 

I morgen er selve bryllupet! Gud, det blir spennede! Min eneste søster skal til alters. Jeg, mamma og mormor kommer til å hylgrine. Hele familien egentlig. Alle følelsene utenpå kroppen. Vi gleder oss!