Hei hei og nydelig mandag til dere alle! Så gøy å logge seg på bloggen for å vise den siste makeoveren vi hadde like før langhelgen. Makeoverene i Haugesund har jeg i samarbeid med Storesund frisør og i stolen denne gang satt 35 år gamle Helga. En «petit» jente som virkelig lyste opp dagen vår! Etter alvorlig sykdom og som nybakt mamma ville Helga fornye seg og få litt boost inn mot sommeren. Og gitt om vi klarte det! Selvskryt må få være lov når jeg så hvor lykkelig hun spradet hjemover 

HELGA FØR:

 

HELGA ETTER MAKEOVER BOOST:

 

Hår:

Riktig fargetone på håret gjør utvilsomt underverker! Helga har et veldig brusete hår som vi måtte roe ned. Charlotte og jentene på Storesund frisør avd. Norheim gjorde en formidabel jobb med å tynne ut, legge en solid bunnfarge og perfekte striper for å «gylne» henne. Looken er sommerfreh, klassisk og direkte råflott!

Her ser dere førbildene hun sendte inn selv:

Bryn:

Selve rammen i ansiktet! Riktig farge og form gir deg en «mini facelift» Et tips er å ha samme farge på bryn som i hårbunnen om du har bunnfarge. Det gir deg en flott og naturlig helhet på looken!

 

Makeup:

Jeg seriøst ELSKER å legge makeup med konturering for å få frem de beste trekkene! Med nøytraliserende kremer klarer vi også å dekke bra over pigmenterflekker og andre ugjevnheter i huden. Helga hadde noen helt nydelige øyne som bare måtte enda bedre frem. Med å kjøre på komplimentærfarger i øyenskyggen ( det motsatte av øyenfargen) så LYSTE øynene hennes opp på en kilometer avstand. Lekkert!

Klær:

«Lille Helga» med den flotte figuren var gjemt i noen sorte, formløse plagg. Med sesongens stramme jeans, blomstrete topper og riktig lenge på plaggene, ble hun 10 cm høyere! Har du akkurat fått baby og har litt mage ( denne var ørliten – skal sies) er et tips å ha et belte litt lavere enn «problemområdet» for å få fokuset bort derfra. Velg en bukse med høyt liv og mulighet for belte lavere. På bildet under her ser dere at buksen er for lang. Da drar du buksen så godt ned du klarer og bretter en pen rett kant.

Nei, er ikke makeover det gøyeste EVER å jobbe med, så vet ikke jeg! Tusen takk Helga, for at du ville bli ny sammen med oss! Nå stråler du virkelig! Innsiden – ut.

 

MAKEOVERBOOST KJØRES I HAUGESUND OG STAVANGER. Send mail: post@boostandbeauty.no

www.boostandbeauty.no