Hei dere! Ååå – jeg har SAVNET dere. Faktisk. Eller, det visste jeg jo at jeg kom til å gjøre, men bloggen, oppdateringene, stresset med bilder,  det går temmelig greit å leve uten. Jeg er så travel med å etablere meg her nede i storbyen, at det å ikke måtte blogge flere ganger til dagen føles som en eneste stor lettelse.

Denne uken kan jeg si har vært en tilvendigsak for meg. Det er rart å plutselig sitte på en ferjetur uten selfies og Mac i fanget, noe som har gitt meg dårlig samvittighet – av alle ting. Høres sikkert helt merkelig ut, men jeg er vandt med å utnytte hvert eneste sekund jeg har til overs for å oppdatere dere på sosiale medier. De første dagene sist uke ble jeg rastløs over å ikke gjøre noe. Rar følelse.

Etter en uke på «rehab» ( om jeg kan kalle det det, haha!) merker jeg at jeg stresser mindre. Jeg ser også godt på de rundt meg at de setter pris på at Lene er tilstede. Nå er jeg kun på jobb når jeg er i møter eller på kontoret. Hjemme kan macen ligge i vesken uten at jeg kommer på å åpne den. Kamera ligger i skuffen min på jobben – altså, hallo! DET kalles helomvendig i mitt liv. Men jeg syns det er deilig. Det er rett, på en måte.

Men dere – jeg må jo bare si WOW for en åpning av Boost & Beauty Norge! Jeg er virkelig helt speechless. Tenkte kanskje jeg kunne beregne en jevn tilstrømming av kunder her nede i Stavanger etter noen måneder. Det sa BAM i det hjemmesiden ble publisert, og hele sist uke hadde jeg konsultasjoner. Folk fra sørfylket, men også mange pr facetime og telefon fra andre steder i landet ( og utlandet! I know, helt crazy!)  Jeg er så utrolig ydmyk, takknemlig og stolt! Det viser seg at det å ha en rådgiver på hvor man skal begynne i dette mekkaet av skjønnhetsbehandlinger, er noe som har manglet på markedet. Også finner personer det greit å ha en Coach som fikser alt fra firsørtimer, shopping, hudpleietimer, treningsprogrammer og listen fortsetter. De vil bare se og føle seg bra og trenger hjelp. Så enkelt er det! Vi kombinerer det ytre med coach-timer hvor de ligger henslengt på sjeselongen her med en kaffe og snakker om hvordan dagene går. Da finner vi sammen ut hva neste steg er.  Utrolig gøy!  Ekstra stas er det, at nå, nå er det like mange menn og kvinner som kommer. Det hadde jeg faktisk ikke trodd, så kryss i taket og halleluja for akkurat den. Klientene er fra 22 år – 73 år pr dags dato og det er også formidabelt.

Fri konsultasjontime for å se hvordan vi jobber og hva vi kan bidra med finner du: HER.

( Så glad jeg valgte Kreativ Evolusjon for å bygge hjemmesiden min, forresten! Greit med online booking og chat blandt annet.  Utrolig fornøyd med kreativiteten og oppfølgingen. De utviklet også den superfine logoen. Den kunne jeg ikke vært mere fornøyd med.  Anbefales på det varmeste om du trenger hjemmeside eller utvikling av merkevare.)

I Stavanger går det altså strålende bra og jeg må si jeg føler meg mer avslappet når jeg er her nede. I det jeg kjører av ferjen på Mortavika og freser inn mot byhaugen føler jeg meg…, pussig nok…., fri.