Beklager crapy kvalitet på bildet her, men batteriet røyk i det selvutløseren skulle på og jeg fikk bare et forsøk. Men her sitter jeg altså!   Jeg jobber og jobber og joooooooobber – og nyter hvert sekund av det. Jeg sa det til min nye samboer i går ( kommer tilbake til kjønn og hvem og hva og alt det der – men det skjer jo så mye rundt meg at må ta ting etterhvert her)  at når jeg faktisk ligger med feber og komle i halsen og likevel ikke klarer å sove for jeg gleder meg sånn til å dra på jobb neste dag – da er det utvilsomt noe riktig. 

Det er ikke meningen å være hemmelighetsfull, jeg venter bare på noe som må bli ferdigstilt før jeg slipper ut planene mine. I tillegg så kan jeg jo ikke være syk når jeg først sier det. Det er jo da jobben faktisk starter og da må jeg ha snakketøyet i orden.  * Drikker FLU til den store gullmedalje*

Utfordringer, feber,  jantelov – det er pokker meg ikke en døyt som stopper meg denne gang, merker jeg. Jeg er eldre, klokere, og i en utfattelig mye bedre fysisk form også. Hjelper jo på energinivået!

Wish you all a splended day! Solen skinner – fy flate, beste tordagen.