Nei men, hei på er alle i hopa! Vet ikke hvorfor de svenske strofene automatisk kommer ut av munnen min hver eneste vår, men det er noe sommerslig over det, er det ikke?

Uansett, hallo fra storbyen! Sist jeg snakket med dere lå jeg hengslengt under et stort eiketre i Praha. Nå sitter jeg her på kontoret mitt i dressjakke og lar fingerene dure over tastaturet. Er litt som å sykle har jeg funnet ut. Når du først vet hvor alle tastene er, så sitter det jommen meg i. Jeg kan skrive en hel bok uten å se ned på tastaturet en eneste gang. Har ikke tenkt noe over det før – men nå tok jeg meg i det. Haha! Sikkert fordi det er så lenge siden jeg skrev lange setninger sist.

Hvor var jeg? Jo! Jeg, dressjakke, kontor, Stavanger. Men hånden over hjertet —> så glad jeg er for at jeg tok denne avgjørelsen her. For meg å slutte å oppdatere livet mitt på bloggen hver dag og i tilegg flytte fra byen jeg «er kjent i» har gjort meg godt. Jeg liker å være i et større miljø. Jeg liker at folk  spør meg » Men hvem er du?» her nede. Deilig. Rett og slett deilig. Da får jeg snakket om hvem jeg er og ikke forsvare hvem folk tror jeg er.

Da jeg startet BB Norge var jeg sikker på at privatmarkedet var det jeg skulle jobbe med. Coache folk i å se bra ut og også føle seg bra. Det gjør jeg hver uke – så det har egentlig gått over all forventning. Men det har vist seg at det å ha et litt kjent navn, ikke bare har bakdeler likevel. Etter jeg kom ned hit har bedrifter kontaktet meg og egentlig bare spurt «Hører du har kommet til Stavanger! Hva kan du gjør for oss?» Det er snakk om promotering av bedrifter i form av forskjellige oppdrag. Det er kult! Jeg blir lettet over at det virker som folk her nede syns det er «imponerende» å ha overlevd i en mindre by ved hjelp av blogg og sosiale medier. Nå hjelper jeg store og små bedrifter med  å gi dem ny BOOST også. Interessant og lærerikt! Min kreative hjernehavldel får virkelig kjørt seg.

I skrivende stund er jeg i gang med å finne riktig modell til et oppdrag jeg er hyret inn for. En bedrift som starter opp her nede og trenger blandt annet en frontfigur. Noe lignende gjorde jeg også sist uke, så plutselig har Lene her blitt modellmamma også. Det å ha bygget seg opp et stort nettverk over flere år er absolutt ikke feil det heller.

Altså! Nå ble det mye jobbsnakk, men jeg er skikkelig glad for at det jeg har jobbet opp de siste årene ikke har vært totalt forgjeves. Selv om det til tider kan virke som tidenes waste of time det du holder på med – Alt leder oss en vei. Jeg vil absolutt ikke sitte på gamlehjemmet og angre på ting jeg ikke har gjort. Det har jeg nemlig sett en dokumentar om – De eldre sier at de skulle ønske de brukte mer tid på å gutse på for å se hva verden hadde å by på, enn å bekymre seg for hva som evt kunne gå galt.

Jeg er litt sånn at jeg syns det er rått, tøft og det står respekt av folk som faktisk tør. Ingen av dere som ikke har prøvd å starte noe på blanke ark selv uten ressurser,  eller lever sammen med noen som har prøvd, aner hva jeg snakker om. Det er umulig å sette seg inn i nemlig. For at det bare er fryd og gammen og starte opp bedrifter, skal jeg love dere at det ikke er. Det medfører søvnløse netter, postkasseskrekk og en enorm kabal som skal gå opp hver eneste uke. Men når det omsider løsner og du ser at våkenettene, alt jaget, presset og timene med brainstorming og research omsider lønner seg – herregud, det er som å få A på eksamen, vinne i lotto og omsider ta kvelertaket på Janteloven på en og samme gang. Totalt Priceless! Jeg blir påminnet det hver dag jeg går inn på kontoret mitt nå. Jeg er glad jeg har hatt alle de nedturene jeg har hatt, jo mer setter jeg nemlig pris på oppturene. Digger logoen min btw. Det må jeg bare si!

Nå er klokken straks 16 og jeg skal hjem og bake brød. Jepp – det er helt sant. Jeg har forrelsket meg i en hund (!) jeg baker brød, jeg går på toppturer. Jeg er blitt småfeit ( til meg å være!) – jeg ANER ikke hva som skjer med meg. Tror det har noe med det å være lykkelig å gjøre. Husk at du fremdeles kan følge meg på min offentlige snapchat: leneto

Good Bye – vi snakkes før dere aner det 😉