Fine, trofaste lesere. I over 6 år har dere fulgt mine opp og nedturer. Bloggen har gitt meg mer muligheter enn jeg noensinne hadde drømt om. Jeg er så takknemlig! At det går ann å drive som lokal blogger – det er bevist. Så til dere som har en drøm om å være blogger på fulltid – vær taktisk. Finn din greie, finn din region. Det er lettere å bygge en markedsverdi om du begrenser området.

Så, over til mitt nye kapittel. I de årene her har to ord fra dere gått igjen. Ord som jeg verdsetter utrolig høyt og som virkelig har gjort at jeg har elsket denne jobben. Dere har fortalt meg utallige ganger hvor inspirerende og motiverende jeg er.

I min nye jobb og i mitt nye liv ( ja det føles nesten som et nytt liv siden jeg ikke skal blogge hver dag lenger) ønsker jeg å bygge videre på de kvalitetene der.  Fra jeg var en veldig ung liten pike har jeg bygget andre opp. Det er jeg utrolig stolt over! Jeg har alltid funnet en lykke ved å se andre vokse, blomstre og lykkes i det de gjør. Derfor har jeg stylet opp, vært hobbypsykolog og motivator for veldig veldig mange. Jeg er flink til å se potensiale i mennesker og jeg digger å ta den utfordringen.

Jeg mener at om vi alle hadde vært unikt glad i den personen vi selv er, verdiene våre og moralen, hadde denne verden vært et vakrere sted. Vi må lære å elske oss selv – da elsker vi også det rundt oss.

Før jeg sender dere videre til et nytt kapittel i form av en link, så vil jeg takke dere for den ultimate støtte dere har gitt, alle heiarop, likes, kommentarer og oppmøte på shows. Uten dere hadde jeg aldri vært her jeg sitter i dag.

Her er min nye bedrift – mitt nye konsept. På bucketlisten jeg skrev da jeg var 17 år,  står det Grûnder. Nå ønsker jeg å lære dere å se ting for dere slik at det blir en realitet.  Jeg er i gang mine første klienter og det føles veldig veldig rett.

Velkommen inn til mitt nye univers HER

Takk for meg 

( Uffa meg, føler meg helt crazy her jeg sitter og stri-gråter nå.  Sitter med en følelse av at jeg gjør det slutt med en fantastisk flott, trofast og interessant kjæreste. Noen ganger må man dessverre bare lukke en dør for at nye muligheter skal komme vår vei. For alltid glad i dere – ALLE sammen)