Dette er FADER MEG IKKE TIL Å TRO. Om jeg skulle valgt mellom  å tilbringe 3 uker på Bahamas og dette her – easy choice!

Gjennom hele ungdomskolen hørte jeg på Green Day ( med Basket case på repeat) på videregående var det LIVE som durte ut av samtlige høytalere og de siste 10 årene er det Kings of Leon som har fått meg hås utover de sene nattetimer.

Jeg har alltid hatt en våt drøm om å se noen av de her live på konstert. Og spesielt bandet Live. Dessverre –  til min dype fortvilelse, gikk LIVE i oppløsning for en del år siden – ergo, drømmen gikk rett i dass. Skikkelig surt mtp at det også stod på bucketlisten min.

MEN! Jeg har akkurat blitt invitert ned til Nederland og PINKPOP festivalen. ( hadde ikke hørt om det før engang?)  Pinkpop – hørtes ut som noe 80-talls party. Jeg ante som sagt ikke hva det var, men da jeg klikket inn på linken —> Jeg besvimte sittende.

Altså sjekk her da!?? Fy søren!  Trodde det var en stor  S*P*Ø*K. Det første jeg la merke til var så klart LIVE på øverste linje. Tenk at de skal spille sammen igjen!?  Væ!! Og JEG får oppleve det likevel! Og jommen er ikke Green Day der også, Kings Of Leon… hele sulamitten! I tillegg til Passenger, Imagine Dragons – altså, there are hardly words! Justin Bieber også  – men det kunne ikke brydd meg mindre, for å være helt dønn ærlig.

Jeg blir altså flydd ned og får noen netter i Amsterdam før jeg skal hoppe opp og ned i hele 3 dager på en av Europas største festivaler. Jeg og 50.000 andre. I think I just died and went to heaven!

 2017   Just say`n!