annonselenker

Hola til dere, vakre mennesker!  Snart helg allerede – som dagene flyr! I går hadde jeg folk fra Magenta Reklamebyrå her for å ta siste finish på vindusdekoren. Tror det blir veldig veldig bra! Digger kreative mennesker og da bruker jeg de beste. Sånn erre bare!

Dere får bare smøre dere litt med tålmodighet på innleggene mine da jeg har så mye å ordne nå før åpningen. Jeg sitter nemlig her 24/7.  Her på kontoret og kronisk snakker i tlf og mailer med fabelaktige samarbeidspartnene som er like gearet som meg. SÅNN liker jeg. «Bomben» slipper jeg over helgen.

Planen var egentlig i morgen, MEN i mitt kaoshode hadde jeg helt glemt ut at vi skal i dobbel 40-års dag i helgen. Eller, jeg har jo visst om det hele tiden, men nå har jobb gått foran alt og hodet har kun vært der. Plutselig kom jeg på det for et par dager siden igjen. Altså, for at jeg skal storkose meg vennene mine i helgen og feire livet, kjærleiken og bursdagsbarna – så kan jeg ikke slippe en nyhet – for det fører ofte med seg enda mer jobb. Jeg sjekker inn i vandt stil på mitt andre hjem –  Hotel Amanda, hele helgen. Det skal NYTES før jeg skal jobbe meg ihjel fremover 😀 Men det er jo fader meg sant det som sies – elsker man jobben sin så merker man jo egentlig ikke at man er på jobb jobb. Om jeg kan si det på den måten? Uansett, wish you all a SPLENDED day og måtte den være meget innbringende for deg. Om du føler deg litt » deppa» løft øyenbryna – det er psykologisk. Da symboliserer du til hjernen at man er våken og glad. Det har jeg lært, nemlig! Prøv det – det funker faktisk. Neim nå MÅ jeg dure på videre her. Snakkes plutselig!